Εάν δεν έχεις φάει σουβλάκι, στη συτζιά του μαύρου, δεν έχεις φάει τίποτα

Εάν δεν έχεις φάει σουβλάκι, στη συτζιά του μαύρου, δεν έχεις φάει τίποτα

Αν υπάρχει μια γεύση για την οποία επικρατεί ομοφωνία σε κάθε σπίτι στην Κύπρο, δεν είναι άλλη από το σουβλάκι. Τα υλικά απλά, το σουβλάκι μαλακό, το φαλαφελ τέλειο, ο γυρος κοτόπουλο λαχταριστος και ολα αυτα, τυλιγμενα σε ελληνικη μόσχομυριστη πιτα!

Επειδή και εμείς είμαστε μέρος των πιστών οπαδών αυτού του εδέσματος, κάναμε ένα μικρό γκάλοπ ανάμεσα σε συνάδελφους αλλά και φίλους για το πιο μαγαζί σερβίρει τα πιο ωραία σουβλάκια στην Κύπρο.

Το αποτέλεσμα; Η ΣΥΤΖΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ, στις Πλάτρες. Που εκτός απο ότι διεκδικεί επάξια τον τίτλο της πιο ευφάνταστης επωνυμίας σουβλατζίδικου, δικαιώνει και όσους πιστεύουν ότι τα .. “αηδόνια δεν σε αφήνουνε να κοιμηθείς στις Πλάτρες” εάν δεν φας σουβλάκι απο τη συτζιά του μαύρου!

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ: Στην καρδιά των Πλατρών, στήθηκε με πολύ χιούμορ και αγάπη για το καλό σουβλάκι, η καλογουστη “συτζιά του μαύρου” που προσφέρει μοσχοβολιστά και αφράτα σουβλάκια και οχι μονο, μαστοριά στο ψήσιμο και έμφαση στις πρώτες ύλες,, πράγμα σπάνιο για την εποχή μας.

Αυτή την περίοδο θα το βρεις ανοιχτό κάθε Σαββατοκύριακο και μέχρι να ξεκινήσεις απο άλλες πόλεις για να φτάσεις Πλάτρες μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου στο +35725580006.